Castells del Comtat

4 weeks ago


Reduce exposure to Covid-19 and start shopping onlineUn xicotet recorregut per tres dels castells més importants i espectaculars de la comcarca del Comtat, al nord d’Alacant.

El castell de Perputxent al poble de l’Orxa és d’origen musulmà i data dels segles XII-XIII. Fou un castell de gran importancia durant les revoltes del cabdill morisc Al-Azraq. Actualment es troba en restauració. La seua torre de més de 20m d’alçada és la seua principal característica, així com el tamany, sent un dels més grans de la comarca.

El castell de Planes, molt prop del de Perputxent es troba al mig de la població i és també d’origen musulmà, dels segles XII-XIII. Va ser principalment una fortalesa militar i va tindre importància a la guerra dels dos Peres contra Castella. En l’actualitat es troba també en procés de restauració.

El castell de Penella, es troba a pocs km de la població de Benilloba, tot i que pertany a Cocentaina. Data de finals del s.XIII i te origen cristià. Es troba també damunt d’un turó i la seva torre de més de 15m d’alçaria es pot vore a km, des dels nuclis de Cocentaina i Alcoi.
___________________________________________

Un pequeño recorrido por tres de los castillos más importantes y espectaculares de la comarca del Comtat, al norte de Alicante.

El castillo de Perputxent en Lorcha es de origen musulmán y se construyó entre los siglos XII y XIII. Fue un castillo de gran importancia durante las revueltas del caudillo musulmán Al-Azraq. Actualmente se encuentra en estado de restauración. Su torre de más de 20m de altura es su principal característica, así como el tamaño, siendo uno de los más grandes e imponentes de la comarca.

El castillo de Planes, muy cerca del de Perputxent se encuentra en medio de la población y es también de origen musulmán. Fue principalmente una fortaleza militar y tuvo su importancia en la guerra entre Castilla y la Corona de Aragón. Actualmente se encuentra en proceso de restauración.

El castillo de Penella se encuentra a pocos km de la población de Benilloba, aunque peternece a la de Cocentaina. Data de finales del s.XIII y tiene origen cristiano. Se encuentra encima de una escarpada colina que domina toda la zona y su torre de más de 15m de altura se puede ver a km, desde los núcleos de Cocentaina y Alcoi.

—————————————
Mi web: http://carlescs.es/
Mi Instagram: https://www.instagram.com/carlescs.es/
====================
Grabado con Parrot Anafi
Editado con Adobe Premiere
====================
Music:
Composer: Whitesand (Martynas Lau)
Year: 2017
Title: Eternity
—————————————

source

The Struggle Continues

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.