Kereta Tergelincir, RESPEK Tindakan Brader Motor Ini

1 week ago


Reduce exposure to Covid-19 and start shopping online



Kereta Tergelincir, RESPEK Tindakan Brader Motor Ini. Tonton video sehingga habis. Apa komen anda? SUBSCRIBE untuk lagi banyak info menarik, viral …

source

The Struggle Continues

27 thoughts on “Kereta Tergelincir, RESPEK Tindakan Brader Motor Ini”

  1. Pastikan tayar bunga tebal lagi, ingat keselamatan bukan utk diri sendiri,tapi untuk yg tersayang dan orang lain..ingat, tukar tayar yang dah kurang tebal bunganya, jangan bawak kereta mcm "need for speed underground"

  2. Kereta bahaya kalau nak turun dia pasti kan selamat dahulu ,orang bodoh sombong bawa kereta macam tu lah ,kalau langar kenderaan lain macam mana,bawa lah cara berhemah ,kereta murah mana boleh buat macam tu .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.