Peter R. de Vries vs. Wilfred: 'Wees eens wat pittiger tegen Johan Derksen’ | VERONICA INSIDE RADIO

1 year ago


Reduce exposure to Covid-19 and start shopping onlineBekijk alle hoogtepunten van Veronica Inside op https://veronicainside.nl/ of in de Veronica Inside app!

Download de Veronica Inside app via:
App Store: http://bit.do/eNeG6
Google Play Store: http://bit.do/eNeGC

source

The Struggle Continues

48 thoughts on “Peter R. de Vries vs. Wilfred: 'Wees eens wat pittiger tegen Johan Derksen’ | VERONICA INSIDE RADIO”

 1. Gelukkig was cor en wimpie( toen peter het mes er nog niet had ingezet ) waren hun lieverdjes en waren toevallig niet bevriend ..gelukkig was peter niet veroordeeld voor hand en span diensten voor de Bruinsma groep

 2. Hij was ooit een geweldige misdaadjournalist. Met Joran, de Puttense moordzaak, het aanpakken van allerhande criminelen. Ooit.

  Nu is het gewoon een zure Links geïndoctrineerde zakkenwasser die dikbetaald zijn ongevraagde mening komt verkondigen. Jammer dat het zo gelopen is.

 3. wilfred doe niet zo zielig man. Je zet je collega's van fox sport zelf ook vaak in de zeik en doet alles voor de kijkcijfers. Gaat hij hier beetje het geweten uithangen hoe je met collega's om moet gaan.. Goodwill kweken dit zeg. Matig item

 4. College Tour met Holleeder verdedigde onze Peter.Maar ja die leefde nog….en was vrij…..dat is het verschil.Daar had hij nog wat van te duchten en van Stanley niet.Want die ligt onder de grond.

 5. Peter de Vries moet zijn rattenbek houden. Vuile anti-Nederlander is het. Narcistische arrogante bloedzuiger. Johan is een van de weinigen die op TV nog zegt waar het opstaat in plaats van dat valse neppe gedrag van al die BN'ers (Bekende Narcisten). In ieder geval 'goed' van Peter de Vries dat hij staat voor zijn mening.

 6. Kunnen we die schijt petertje wijnfles de vries niet ergens dumpen waar we geen last hebben van die zuurpruim die zijn lul overal in duwt en ……… verspreid. Zak hooi.

 7. Peter rukker de vries is echt de weg kwijt. Tegen oude vrouwen voelt hij zich een held! De meest walgelijke lul op tv. Per direkt zijn platform ontnemen!!

 8. Er was geen discussie. Peter zei Sonja niks van misdaad afweet en dat ze bullshit verkondigt. En herhaalde dat. En herhaalde dat nog een paar keer, totdat Matthijs het niet meer wist en maar een muziekje aankondigde, waarmee de "discussie" ten einde kwam.

 9. Jullie hebben het de hele tijd over dat Sonja in de 70 is…en dat Peter R het rustiger aan had moeten doen…hallo!!!! Peter R is zelf al in de 60 dus het zijn bijna leeftijdgenoten 😂😂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.