VLOG 50 | VERLIEFD IN AMSTERDAM EN MAMA JARIG | INESGOMES

3 years ago


Reduce exposure to Covid-19 and start shopping onlineHi schatjes!
Leuk dat jullie weer kijken naar een nieuwe vlog. Deze keer gaan Thim en ik 1,5 jaar met elkaar, is mama jarig en gaan we gezellig naar Amsterdam.
Vond je deze video leuk? Steek dan je duimpje op!

Artiesten in deze video:
India Arie
Emma Heesters

Iedere woensdag om 17:30 een vlog online!

Blijf op de hoogte door GRATIS te abonneren op mijn kanaal:
http://bit.ly/1SVh565

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn kanaal.
Mijn naam is Ines en ik woon samen met Thim, twee konijnen en twee katjes. Ik ben dol op make-up, fashion, food en dieren. Ik plaats voornamelijk vlogs waarin ik jullie meeneem in mijn dagelijks leven! Daarnaast maak ik ook extra video’s over mijn make-up routine, mijn dieren, challenges of kletsvideo’s. En oh ja, ik heb soms nogal een gat in mijn hand dus je kunt ook shoplogs verwachten.. Wil je geen enkele video missen? Abonneer je dan gratis op mijn kanaal.
With love, InΓ©s

Volg mij op:
INSTAGRAM: @inesgomesdefaria
SNAPCHAT: @inesgomess

Contact: ines-gomesdefaria@outlook.com

source

The Struggle Continues

16 thoughts on “VLOG 50 | VERLIEFD IN AMSTERDAM EN MAMA JARIG | INESGOMES”

  1. Ah super leuk dat Thim een vloer gaat schuren in de Magna Plaza., ik heb tijdens en na mijn studie in de Magna Plaza gewerkt best wel een tijdje. Was een toffe tijd. Dat peintje is het Thorbeckeplein dat grens aan het Rembrantplein xxx

  2. welke situatie??? Doe niet zo gek… je blijft een knapperdje! hmmm die geuren… en terwijl iedereen zo op ziet tegen de "donkere dagen" kan ik er juist echt van genieten heerlijk de kaarsjes al vroeg aan…. en dan vooral geurkaarsen! hihi πŸŽ€ ik kijk al uit naar je volgende vlog. dikke kus. X

  3. Je vlogs zijn echt super leuk en ook lekker lang! Maak alsjeblieft meer video's 😍 i love anna+nina laatst heb ik ook van hun kleine ringentjes oorbellen gekocht! ✨

  4. Wat ben je weer super knap! 😍😍 Nog gefeliciteerd met jullie 1,5 jaar! Ook voor Thim 😊 Amsterdam is echt zoo leuk, ik ga snel weer een keertje terug hihi

  5. Gefeliciteerd met jullie 1,5 jaar samen en met de verjaardag van je moeder! Het zag eruit als een hele gezellige dag. Leuk ook dat 2e oorgaatje ik heb er nu 3!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.